Серия матраци Mattro. Защо да направим този избор?

Зад името матраци Mattro, стоят много години опит и непрекъснат стремеж към усъвършенстване. Брандът се е наложил на българския пазар, благодарение на отличния професионализъм на целия екип и разнообразието от продукти за сън, намиращи място в портофолиото на производителя. В уеб магазин за спални продути за съня Mattro.net ще откриете всички модели на матраци Mattro с подробно описание под всеки един продукт, което несъмнено ще ви помогне с избора на най-подходящия за вас модел.

Серия матраци Mattro

Матраци Mattro предлага на потребителите си множество модели, изработени от различни материали. Най-популярните и търсени матраци са от познатат серия Green, в която основно място заемат еднолицев и двулицев матрак Memo Green, двулицев матрак Green Life и страхотния топ матрак Green Life. В изработката на моделите са вложени екологични чисти материали: мемори пяна, полиуретанова пяна и високоеластична пяна. Уникалното в тази серия е белгийсиката дамаска, която е преминала специфична антибактериална и антиалергична обработка. Освен това, матраци матраци Mattro предлагат и модели с дамаска с лавандула, както и такива, с екстракт от канела.

Серия Лавандула

  • Еднолицев матрак Lavender Sense

Това е непружинен модел, изработен от най-предпочитаните от потребителя материали: еластична полиуретанова пяна и мемори пяна. Моделът се отличава по това, че предлага на потребителя пет различни зони на комфорт за най-важните части на тялото. От друга страна, вложената мемори пяна допринася за повече мекота и комфорт по време на сън. Еднолицев матрак Lavender Sense притежава вградена подматрачна рамка и е подходящ за повдигащ механизъм.

  • Двулицев матрак Lavender Uno Memory

Както при всички модели от серията Лавандула, така и при матрак Lavender Uno Memory, производителят е заложил на този материал. Лавандулата е известна с успокояващите и антибактериални свойства и осигурява на спящия напълно здравословна среда за сън. Ядрото на модела е изградено от полиуретанова пяна и мемори пяна, спомагащи за правилна позиция по време на сън.

Серия Канела

  • Двулицеви матраци Канела Уно Мемори и Канела Уно

Както подсказва и името на моделите, тук основно място заема канелата. Този материал е популярен с антиоксидантите си свойства, успешно премахва натрупания стрес и безсънието и подобрява кръвообращението. Ядрото на моделите е изградено полиуретанова пяна с повишена плътност, осигуряваща на спящия опора по време на сън.

Защо да заложим на матраци Mattro при избора на матрак?

Независимо дали ще изберете матрак от серия Green, Канела или Лавандула или някой от другите модели, предлагани в онлайн магазин за матраци Mattro.net, със сигурност няма да сбъркате. Прецизната изработка на моделите и вложените в тях материали, несъмнено ще подобрят качеството на сънят ви. Изберете гарантирания комфорт и качество с продукт от сериите на матраци Mattro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*