Мембранната клавиатура от Genesis: Rhod 400 за най-капризните потребители

За всички, които си мислeха, че не може да има мембранна клавиатура на приемлива цена, Genesis доказва точно обратното, като създава иновативния продукт Rhod 400

Дизайнът на клавиатурата е укрепен с две алуминиеви катарами, като по този начин осигурява нужната издържливост на Rhod 400. И точно защото понякога може да се случи случайно да излеем вода или някаква друга течност, решението на дизайнерите на продукта е с проектирането на мембрана, която да защити останалите компоненти. Едновременно с това са проектирани специални отвори, които позволят на течността да изтича от устройството, като улесни процеса на сушене.

Комфортът на потребителя е от изключително значение за Genesis, точно за това клавиатурата трябва да е изключително удобна за ползване. Геймърите обичат сами да решават какво е най-доброто за тях и Genesis им предоставя възможността да персонализират позицията на клавиатурата със задните табове или да сменят местоположението със стрелките и WSAD. Не на последно място са и допълнителнителните функции, като мултимедийните клавиши или бързото преместване на пътя с функциите на клавиатуата.

Ghostbuster (Ловец на духове) фунцията помага за по сигурна игра. Понякога точно, когато играчът влезе в печеливша комбинация, която е на път да разбие врага му, точно в този момент системата не идентифицира един от ключоете, защото няколко клавиши са били натиснати едновременно. Благодарение на така наречената – Ghostbuster функция, която е част от характеристиките на Rhod 400 този проблем вече спира да бъде заплаха и гемърите могат спокойно да се наслаждават на играта си.

Rhod 400 е наслада за очите, перфектната мембранна клавиатура е практически функционална, удобна и издръжлива, но също така тя изглежда много добре. Оборудвана е с красиви LED сини, червени и лилави светлинни ефекти. Като осветлението може да бъде привключено от стандартния режим към режим „дишане“, което се характеризира с непрекъснатото привключване от един цвят в друг. Rhod 400 e създадена не само за геймъри.

 

За Genesis: От дебюта си на пазара през 2011 г., марката предлага висококачествени аксесоари за геймъри, непрекъснато разработва и подобрява своите решения, и обръща специално внимание на съотношението цена / качество. Надеждността и качеството на продуктите се потвърждават от множество тестове и отличия, присъдени от най-влиятелните медии, които пишат за технологии. Модерният дизайн, необичайната функционалност и най-новите технологии, използвани в производството на аксесоарите, правят продуктите на Genesis предпочитан избор на геймърите в цяла Европа.

 

Продуктови характеристике:

– Механизъм на клавиатурата: мембранна

– Одветление: LED (синьо, червено, лилаво)

– Мултимедийни клавиши:12

– Водоустойчивост

– Anti-ghosting функции

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*