Най-добрите протектори за iPhone X (обявен за най-чупливия телефон на всички времена)

IPhone X вече получи „славата“ си като “най-чупливия iPhone”. Серия от тестове от SquareTrade установи, че екранът на телефона е разбит, след като е паднал от шест фута, което също води и до неизправност на дисплея. 

 

Струва си да се има предвид, че SquareTrade определено има какво да спечели от убеждаването на хората, че този продукт е особено предразположен към щети. И все пак, имайки този голям стъклен екран, вероятно не е лоша идея да инвестирате за всеки случай, за да запазите новия си телефон в безопасност. А това може да се случи само с правилните калъфи за iPhone X. 

 

Ето пет добри опции за калъфи за iPhone X, които ще ви накарат да се чувствате по-спокойни. 

 

Nomad’s Rugged Case ($44.95) 

 

Nomad създава страхотни аксесоари за смартфони в продължение на години, благодарение на комбинацията от умен дизайн и материали от висок клас. Компанията разполага с пълна гама от калъфи за iPhone X. 

 

Моделът Rugged притежава дебела поликарбонатна рамка, която трябва да държи телефона защитен, а задната част е покрита с кожа. Той е проектиран да оцелява при до 10 фута падане и поддържа безжично зареждане. 

 

Totallee Thin iPhone X Case ($16.99) 

 

Ако предпочитате телефон, който не привлича толкова внимание, то Totallee може да е най-добрият ви залог. Новото покритие на компанията добавя само 0,02 инча дебелина към устройството, така че то е едва забележимо. Предлага се и в различни цветове от черен до зелен, и е снабден с двугодишна гаранция. 

 

Totallee не казва дали продуктът поддържа безжичното зареждане, но като се има предвид колко тънка е защитата, вероятно няма да попречи. Компанията също така не уточнява какъв вид предпазване от падане предлага, но отбелязва, че аксесоарът е предназначен предимно за защита от драскотини, изкривявания и издрасквания. Така че, ако преди всичко се притеснявате, че ще изпуснете новия си телефон, може да искате нещо малко по-здраво. 

 

X-Doria Defense ($29.95) 

 

X-Doria предлага разнообразие от калъфи за iPhone X, предназначени за защита преди всичко. Тя включва комбинация от мека гума, здрав поликарбонат и алуминий, за да поддържа новия ви телефон обезопасен от влага. Той се предлага в черно или червено и поддържа безжично зареждане. 

 

X-Doria Defense е сертифицирана да издържа на падане от до 10 фута. Компанията предлага и малко по-скъпата Defense Lux, която добавя обработен метал около ръбовете за допълнителна защита при $ 34.95. 

 

Pad and Quill Bella Fino Wallet Case ($89.95) 

 

Pad and Quill прави красиви аксесоари за смартфони с класически материали като кожа и дърво. Това е едно привлекателно и функционално предложение на фона на всички калъфи за iPhone X; поддържа безжично зареждане; има слаб 0.28 профил; и се предлага с 25-годишна гаранция за кожата. 

 

Калъфът Bella Fino покрива предната и задната част на вашия апарат, така че той трябва да бъде защитен от повечето удари. 

 

Apple’s in-house cases ($39-$99) 

 

Apple има голямо разнообразие от протектори за iPhone X, включително прости пластмасови покрития  и кожени дизайни. Те струват малко повече, но идват с допълнителната полза, че са проектирани от същата компания, която прави и самия телефон. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*