SteelSeries пусна лимитирана серия слушалки със Cyberpunk 2077

Лидерът при гейм периферията SteelSeries изненада феновете с лимитирана серия слушалки, посветени на дългоочакваната игра Cyberpunk 2077. Компанията, която е официален аудио партньор на играта, е разработила новата колекция в партньорство със CD PROJEKT RED.

 

Серията включва слушалките Arctis 1 Wireless за Xbox издание Johnny Silverhand, Arctis 1 Wireless издание Netrunner, както и три нови комплекта аксесоари Arctis Pro, вдъхновени от трите основни фракции в Нощния град – Arasaka, Militech и Kang Tao.

Изданието Johnny Silverhand на Arctis 1 Wireless са официалните слушалки на гейм заглавието. Те са вдъхновени от скандално известния рокер на Нощния град и неговата добре позната кибер ръка. Моделът предлага на геймърите най-добрия начин да се потопят във футуристичния свят на Cyberpunk 2077. Той представлява безжични слушалки от типа 4 в 1, които разполагат със същата USB-C свързаност като Arctis 1 Wireless. Те обаче имат и специален суич, позволяващ на потребителите да преминават от гейм конзолата Xbox One към други платформи, разполагащи с USB. Слушалките използват доказаната 2.4GHz безжична технология на SteelSeries за връзка без забавяне с Xbox, персонален компютър, Switch и Android устройства.

 

Изданието е достъпно в ограничено количество в Best Buy и SteelSeries.com на цена от 109.99 щ. долара.

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition от своя страна е вдъхновено от някои знакови ефекти от играта. Към него се предлага и USB-C донгъл, който гарантира 2.4 GHz безжична свързаност без забавяне към конзолата PS4, компютър, Nintendo Switch, както и мобилни устройства с Android. Моделът разполага и с допълнителен 3.4 мм. кабел за лесно свързване с Xbox контролери, както и с всяко друго устройство с 3.5 милиметрова връзка.

 

Цената на Wireless Netrunner изданието отново е 109.99 щ. долара и може да бъде закупено от Best Buy, GameStop и разбира се SteelSeries.com. Количествата отново са ограничени.

В добавка към двата нови модела слушалки, гейм компанията предлага и три комплекта допълнителни аксесоари, включващи лента за глава и магнитни панели за слушалките. Всички те са с дизайни, вдъхновени от корпорациите Arasaka, Militech и Kang Tao. Ще бъдат достъпни на сайта SteelSeries.com на цена от 34.99 щ. долара.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*