последни

Туника – перфектното решение за облекло на плажа и не само

Туниката е идеалното облекло за горещите дни, когато искате да създадете вълнуваща визия, да релаксирате на плажа или да посетите лятно кафене. Ще дадем пример за основните видове дамски туники, на които модниците трябва да обърнат внимание през този сезон.

Туника – перфектното решение за облекло на плажа и не само

Има елементи от гардероба, които са невероятно лесни за носене и не губят своята актуалност от година на година. Туниката им принадлежи. Това е идеалното облекло за горещите дни, когато искате да създадете вълнуваща визия, да релаксирате на плажа или да посетите лятно кафене. Модата днес не поставя строги рамки за това какво трябва да носят жените през лятото. Но все пак трябва да спазвате някои правила за дрескод и да знаете характеристиките на вашата фигура. Ще дадем пример за основните видове дамски туники, на които модниците трябва да обърнат внимание през този сезон.

Плажни туники
Най-красивите модели плажни туники като правило са цветни тоалети с полупрозрачни текстури. Удоволствие е да се разхождате с такива дрехи по морския бряг или да релаксирате с чаша коктейл в шезлонг. Може да се носи директно върху бански, за да не изгорите на слънце. Размерите на плажните туники винаги са доста големи, благодарение на което те се носят приятно по вятъра.

Вечерни туники
Вечерните модели летни туники се отличават с по-богати щампи, голямо количество декор и плътна текстура. Те могат да бъдат изработени под формата на рокли или блузи. Това е оптимален избор за нощен клуб или например плажно парти край басейна.

Домашна туника
Домашните туники са дрехи с повишен комфорт, в които можете да ходите свободно, без да се страхувате от намачкване или разтягане на тъканта. Те се характеризират с практичност. Съставът на домашните тоалети трябва да включва вискоза или памук, тъй като това са хигроскопични, дишащи материали, които не се наелектризират.

Каква е оптималната дължина?
Дължината на туниката може да бъде всяка. Всичко зависи от причината, поради която се облича. Късите модели над коляното са оптимални за ежедневието, плажа и дома. Освен че са удобни, те подчертават и красотата на женските крака.
От своя страна, дълга туника-рокля е подходяща за посещение дори на такава сериозна институция като летен ресторант. С него можете да създадете магически кралски образ. Вариантите със смели разфасовки са особено популярни.
Любителите на творчеството и вълнуващите закачливи лъкове имат смисъл да гледат асиметрични модели туники за жени. Дължината на подгъва при тях е различна, което придава на визията известна особеност.

Идеални стилове за пълни дами
Жените с форми трябва да подхождат особено внимателно към избора на туника. Важно е фигурата да изглежда пропорционална. Смята се, че най-добрата кройка за пълни момичета е “прилепът”. Скрива всички недостатъци и създава ефирен романтичен силует.
Свободните стилове и красивите туники под формата на пелерини са друг оригинален начин за изгодно повдигане на фигурата. Колкото по-голяма и необичайна е кройката, толкова по-добре. Можете да изберете вече споменатите опции с колан или асиметричен подгъв.
Имайте предвид, че дългите ръкави винаги изместват акцента от горната към долната част на тялото. Също така си струва да използвате във ваша полза, за да направите визуално фигурата по-хармонична. Можете да изберете нестандартен тоалет с ръкави във формата на листенце, камбана или крила.

Това не е съвсем случайно, защото този елемент от гардероба е едновременно универсален и като цяло невероятен. Нито рокля, нито тениска, нито пуловер. Но това е просто чудо. Можете да комбинирате такъв продукт с много неща.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*