Силвестър Сталоун в България

Sylvester Stallone

Силвестър Сталоун пристигна у нас за снимките на “Непобедимите 3”

“Непобедимите” (филма с участието на Силвестър Сталоун) се превърна в истински хит в Америка. Този екшън се смята за една от най-успешните американски продукции. Филмът, който събра на едно място множество известни актьори като Джет Ли, Джейсън Стейтъм, Чък Норис, Арнолд Шварценегер и т.н. събра милиони фенове по цял свят. Доказателството е и продължението, което предстои да бъде заснето в нашата страна.

Силвестър Сталоун и останалите от звездния екип вече идваха в България за снимките на предната част и сега се завръщат отново!

Първи пристигна Силвестър Сталоун, но се очаква до края на месеца да пристигнат и останалите звезди от “непобедимия екип”. Още една любопитна подробност е, че освен актьор, Сталоун е и сценарист на “Непобедимите 3”.

Актьора бе посрещнат от журналистите още при пристигането си в България, а относно настроението му беше видимо добро, съдейки по това, че безпроблемно реши да отговори на няколко журналистически въпроса.

Един от въпросите беше свързан със това дали е уморен от дългия полет, а актьора весело отвърна, че не се чувства уморен, тъй като се чувства силен, когато е в България. Освен това, той сподели, че харесва въздуха, виното и хората тук и че от 10 дни е в Европа и се чувства напълно подготвен за снимките.

Сталоун допълни още, че снимките ще започнат на 19 август. Също така, той добави още, че тогава ще бъдат направени големите сцени с битките и актьорите. Актьора подчерта, че това ще е най-добрата част!

За съжаление, в “Непобедимите 3” няма да видим Брус Уилис, тъй като той няма да участва, но Силвестър Сталоун коментира: “Аз обичам Брус, но просто този път не се получи, но Антонио Бандерас, Харисън Форд, Уесли Снайпс… ще бъде доста добре!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*