“Древните” новия сериал от създателите на “Дневниците на вампира”

Древните новия сериал

 Както вече всички научиха от предишната новина, Стартира 5-ти сезон на “Дневниците на Вампира” в четвъртък 3 Октомври. Веднага след премиерата на петия сезон на “Вампирската драма” ще бъде и премиерата на новия сериал, доскоро част от дневниците, а именно “The Originals” (Древните).

След отделянето от “Дневниците на вампира”, действието продължава в Ню Орлианс, главните действащи лица са семейство Майкалсън. Известни като първородните вампири: Клаус ( Джоузеф Морган ), Илайджа ( Даниел Жилес ), и Ребека ( Клеър Холт ), има и нов Хейли, майката на  детето на Клаустипаж- Хейли ( Фийби Тонкин ), бременна с детето на Клаус. Хейли ни е позната от Дневниците като върколак, тя помагаше на хибрида Тайлър да се отърве от влиянието на Клаус. Сега Клаус трябва да си възвърне контрола над града от Марсел ( Чарълс Мишел Дейвис ), който поема контрола на Ню Орлиънс, след като Клаус  напуска града, преследван от баща си Майкъл. Марсел контролира всички естествени и свръх естествени създания във френския квартал на Ню Орлианс. Клаус се връща след много години, неговото его му подсказва, че трябва превърне в цар на града. “Всеки крал се нуждае от наследник”, казва Клаус, поемайки новороденото си дете. Детето е първото родено като хибрид (част вампир, върколак отчасти) с майка върколак (Хейли).

Майкъл и Илайнда МайкалсънНадяваме се, че харесвате дългите коси, защото тези нови снимки от премиерата на сериала “древните”  са пълни с тях! Както винаги дългата коса на Илайджа остава безупречна, в първия епизод озаглавен “Винаги и завинаги”, който ни връща към първите дни на семейство Майкалсън, което означава всички ще са с перуки! Драмата ще започне да се разплита още от десети век, ще видим всичките първородни на куп.

Представяме Ви промо клиповете за новото шоу:

“Безсмъртието” Промо:

Промото на Марсел:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*