11 предимства на Сайт билдър от СуперХостинг.БГ

През последните години все повече малки фирми, организации и самонаети специалисти осъзнават нуждата да имат собствен уебсайт за представяне на своите продукти, послания и комуникация с аудиторията си. Добрата новина е, че съвременните уеб технологии улесняват значително този процес и го правят достъпен дори за хора без технически умения. А като един от най-лесните инструменти за създаване на качествени и добре изглеждащи сайтове напоследък се наложи платформата Сайт билдър на СуперХостинг.БГ. Ето и ключовите предимства на този инструмент, които го отличават и го превръщат в ценен ресурс за всеки онлайн предприемач или просто ентусиаст.

 

Не са Ви нужни технически умения

 

Работата със Сайт билдър е изключително лесна, тъй като не се изисква писане на код, а всичко се създава на принципа drag-and-drop. Администрацията е много интуитивна, като всяко действие се осъществява с помощта на бутони и придърпване на елементи. В същото време за още по-голямо улеснение, платформата разполага с широк избор от професионални шаблони, които могат да бъдат персонализирани според целите и вида на бизнеса.

 

За още по-напредналите потребители, Сайт билдър притежава специален инструмент за  вграждане на HTML, CSS и JavaScript код. Това дава възможност за още по-голяма персонализация на различни функции, интеграции и елементи.

 

Сайт за по-малко от час

 

Сайт билдър е чудесен инструмент за изработка на сайт – малък проект от една лендинг страница, фирмен сайт, портфолио или първи сайт. С него можете да тествате идеята си за бизнес. Ако разполагате с готови визии и съдържание, изготвянето на сайта може да стане за по-малко от час. Ако не разполагате с професионални визии, Сайт билдър отново има решение: безплатна галерия от стокови изображения.

 

Лесна поддръжка

 

Услугата предлага 24/7 поддръжка на инфраструктурата, като всички сайтове, създадени със Сайт билдър се обновяват автоматично. Освен това собствениците им могат да разчитат на постоянно съдействие от екипа на СуперХостинг.БГ по всякакви въпроси, свързани със сайта. Достатъчно е да се свържете с тях по чат, имейл или телефон.

 

Включен хостинг и SSL сертификат

 

Услугата Сайт билдър включва бърз, защитен и сигурен хостинг, и SSL сертификат. Това означава, че няма нужда допълнително да проучвате и да избирате подходяща хостинг услуга за сайта си – тя идва с платформата. Сайт билдър Ви позволява да управлявате всичко от едно място – от Вашия клиентски профил в СуперХостинг.БГ. Получавате бърз достъп до администрацията на сайта си, лесно и интуитивно създаване и управление на Вашите професионални пощи, както и пряк достъп до Вашите домейни.

 

Наличието на SSL сертификат (Secure Sockets Layer) е от важно значение за всеки уебсайт, тъй като той дава допълнителни гаранции на потребителите, че сайтът е надежден и защитен, като повишава авторитета на сайта – за потребителите и търсачките. Създадените със Сайт билдър уебсайтове имат активиран SSL сертификат по подразбиране, което подобрява защитата на личните данни на неговите посетители.

 

Включена консултация със специалист

 

Екипът на СуперХостинг.БГ отговаря бързо и професионално на всяко запитване от клиент по чат, имейл или телефон. Неговите специалисти са винаги готови да Ви помогнат отзивчиво и навременно, независимо дали се нуждаете от съвет за подходящ шаблон, структура на сайта, или за всяко друго Ваше затруднение.

 

Не е скъпо да имате сайт със Сайт билдър

 

Ако сте от хората, които все още мислят, че да имаш собствен сайт е твърде скъпо, от СуперХостинг.БГ уверяват, че услугата Сайт билдър е достъпна за всеки. Със Сайт билдър получавате завършено решение  за Вашето дигитално присъствие – включен хостинг, SSL сертификат, готови професионални шаблони, много интеграции, аналитични инструменти и постоянно съдействие от екипа. Освен това можете да тествате платформата безплатно за цели 7 дни.  Като допълнение за всеки нов сайт на сайт билдър имате възможност да получите 50% отстъпка. От хостинг компанията споделят, че до края на годината и в разгара на предстоящите предколедни промоции, всеки ще може да се възползва от 50% отстъпка при закупуване на годишен абонамент на услугата.

 

Богат избор от дизайни

 

Услугата Сайт билдър предлага богат избор от професионални дизайни. Всички те могат да бъдат променени и персонализирани според нуждите и изискванията на Вашия бизнес. Можете и да разчитате на експертното съдействие от екипа на СуперХостинг.БГ .

 

 

 

Куп полезни интеграции и функционалности

 

Всеки уеб сайт има нужда от популяризиране в интернет, за да могат повече хора да разберат за неговото съществуване и да започнат да го посещават. Сайт билдър съдържа множество полезни интеграции и функционалности за завършено онлайн присъствие като например Google Analytics, Facebook Pixel, Messenger, много видове чатове, както и SEO редактор за създаване на метаописания, метазаглавия и др.

 

Освен това създадените със Сайт билдър сайтове имат възможност за позициониране на абонаментна форма, форма за контакт, карта на Google Maps. СуперХостинг.БГ напомня на всеки собственик на сайт да се възползва от създаването нафирмени имейли. Те притежават уникални пощи с името на сайта Ви, спам защита и backup (резервни копия на писмата).

 

Респонсив мобилна версия

 

Сайт билдър уебсайтовете изглеждат добре на всяко устройство, тъй като притежават респонсив мобилна версия. Благодарение на нея можете видите как ще изглежда всяка страница и дори всеки елемент от нея на всяко едно устройство. Освен това Сайт билдър позволява да скривате елементи, секции или страници от различните устройства и да контролирате видимостта им.

 

Инструменти за анализ и статистика

 

Google Analytics е сред най-популярните инструменти, с които бихте могли да следите статистиките за уебсайта си и да ги анализирате за определен период. Чрез Google Analytics можете да следите от къде идват посетителите на Вашия сайт, как сърфират в сайта, кои страници разглеждат.   Всеки собственик на сайт може да получава подробна информация за дигиталното му представяне и да изгради стратегия за развитие на неговото съдържание или структура.

 

Лого дизайнер

 

Логото безспорно е един от най-важните елементи за всеки уебсайт, тъй като то съдържа идентичността на представяния бизнес и често дори е разглеждано като професионален подпис. В Сайт билдър има вграден инструмент, чрез който всеки може лесно да изработи професионално лого и да го качи на сайта си. Тествайте и си направете професионален сайт за по-малко от час!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*