последни

Най-добрите превъплащения на Патрик Суейзи

Най-добрите превъплащения на Патрик СуейзиПатрик Уейн Суейзи или само Патрик Суейзи е роден на 18 август 1952 година в Хюстън, Тексас, САЩ. Има двама братя и една сестра . Майка му Патси е много известна хореографка. На 12 юни 1975 се жени за Лиза Ниеми. Първия филм в който се снима е Скейттаун/ Skatetawn през 1979, следва The Comeback Kid, сериала от 1981 – M*A*S*H, филма Аутсайдерите, къде си партнира с Том Кръз, Роб Лоу, Мат Дилън, Емилио Естевес, Даян Лейн. Изиграва поддържаща роля във филма Критична Точка / Point Break от 1991, къде си партнира с Кеану Рийвс, зашеметяваща игра и на двамата, много добър филм в моята лична класация е еди от най-добрите филми на 90-те.

8. Dirty Dancing/ Мръсни танци (1987)

Разкършете се в ритъма и танца и почуствайте колко “мръсни” могат да бъдат. Освен Патрик Суейзи ще видите още: Дженифър Грей, Синтия Родс, Джери Орбах и др.

7. Ghost / Призрак (1990)

Много добър филм с участието на Деми Мур, Упи Голдбърг и Тони Голдуин. Сам Уийт и Моли Дженсън са двойка, лудо влюбени един в друг… докато смъртта не ги разделя. По-скоро от колкото те очакват, Сам се събужда извън тялото си и вижда собственото си погребение, опитва се да привлече вниманието на Моли, но той е призрак…

6. Icon / Икона (2005) 

Филма е заснет в България и много от сградите си личат, че са в София. Действието се развива в модерна Русия в навечерието на демократични избори за президент. Въпреки това избухва бомба и изчезва смъртоносен вирус от лаборатория на един от кандидатите за президент, дали това не е заговор, опитващ се да покаже, кой е най-силния и кой може да спечели изборите с много пари. Американски агент, многократно внедряван в руските служби се заема да реши загатката. Участват още: Бен Крос, Патрик Бергин, Майкъл Йорк, Аника Питърсън и др.

5. Youngblood / Буйна Кръв (1986)

Класически филм за мотивация и това как мечтите са сбъдват и всеки сам избира колко велик да бъде.

4. Father Hood / Баща похитител (1993) 

Участват: Патрик Суейзи, Холи Бери, Сабина Лойд и др. Най-добрите превъплащения на Патрик Суейзи

3. The Outsiders / Аутсайдерите (1983)

Патрик си партнира с Мат Дилън, Роб Лоу, Емилио Естевес, Том Кръз, Даян Лейн и др. Страхотен филм, няма нужда от коментар.

2. To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar / На Уонг Фу с благодарности, Джули Нюмар (1995)

Може би един от най-смешните филми на всички времена. Патрик Суейзи е жена, Уесли Снайпс е жена… и то какви жени само. Много забавна комедия за това как група транссексуални мъже предприемат едно пътуване, което ще ги промени…

1. Point Break / Критична Точка (1991)

Страхотно партньорство между Патрик Суейзи и Кеану Рийвс, критична точка е обявен за най-добър филм на 1991-ва. Заслужава си да е на върна на нашета класация.

Най-добрите превъплащения на Патрик Суейзи

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*