последни

5-те най-глупави обаждания в полицията

Редно е да се звъни на полицията, в случай на необходимост, отнасяща се до нейните компетенции.

Е, някои хора явно вземат присърце факта, че могат да звънят по всяко време в полицията, изисквайки помощ за… всякакви ситуации!

Вижте някои от най-глупавите обаждания, насочени към полицията – като източникът на по-голямата част от тях са американците.

№ 5: През 2009 година, Андрю Мизак се обажда в полицията, тъй като неговият син не желае да почисти стаята си. Оказва се, че синът му е е 28-годишен и живее в мазето.

№ 4: През 2009 година американката Латреса Гудман позвънява на полицията, тъй като пилешките хапки в МакДоналдс са свършили. А друга жена се е обадила, за да се оплаче, че са й дали грешен бургер.

№ 3: Хийра Орама позвънила в полицията, за да съобщи, че приятелят й няма да й предложи брак. След като, обаче позвънила втори път – била арестувана.

№ 2: 4-ри годишно дете се обадило в полицията, за да му помогнат с домашното. Диспечърът помогнал на детето с домашното по математика, преди майка му да дойде и да прекъсне обаждането.

№ 1: През 2008 година мъж от Уелс позвънил в полицията, за да съобщи за мистериозна светлина в небето. След разследване на полицията се установило, че тази мистериозна светлина… всъщност е луната.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*