последни

Слушалките Beats идват сега в розово-златист цвят

Ако си търсите слушалки, които да допълнят вашия iPhone 6S или 6S Plus, то новите Beats слушалки са подходящи за тази цел.

Слушалки Beats

Apple добави нови цветови варианти на своите Beats Solo 2 безжични слушалки, както и на urBeats слушалките в съответствие с най-новите iPhone цветови схеми.

Безжичните слушалки Solo 2 и слушалките urBeats се предлагат в розово-златист, златист, пространствено сив и сребрист цвят – със същите цветове като iPhone 6S и 6S Plus.

Самите слушалки не са по-различни и се продават на същата цена 299 долара за безжичните Beats Solo 2 и 99 долара за urBeats.

В допълнение към iPhone, към Apple Watch Sport се предлага и алуминиево розово-златисто или златисто покритие. Ipad Pro, MacBook Air, Ipad 2 и Ipad mini 4 също са налични в златисто.

Beats произвежда много розови слушалки през годините, но златистите предлагат по-различно усещане. През 18-те месеца след придобиването на Beats, Apple намират начини за персонализиране на цветовете на известните слушалки, за да съответстват на останалите аксесоари.

Beats слушалките в новите цветове са налични в магазините на Apple и други търговски обекти, които предлагат продукти Beats.

Източник и photo: Mashable.com