последни

Най-новият Ultragear гейминг монитор на LG е обявен за официален дисплей на LEC 2023

Със скорост на опресняване  от 360Hz и време за реакция NVIDIA Reflex, 25GR75FG ще бъде представен на голямото EMEA Esports събитие през януари

 

Най-новият геймърски монитор UltraGear на LG Electronics (LG) (модел 25GR75FG) беше обявен за официален дисплей на League of Legends EMEA Championship (LEC) 2023. Новият монитор ще бъде представен за първи път по време на предстоящия сезон на LEC, който започва този уикенд и включва играчи от най-добрите отбори за региона, които ще се борят за първото място в турнира. LG UltraGear продължава усърдно да работи в партньорство с LEC, което е едно от най-популярните световни гейминг състезания. Това недвусмислено потвърждава позицията на бранда в гейминг индустрията, като затвърждава отдадеността ѝ в развитието на популярността на електронните спортове в международен план. 

Проектиран специално за електронни спортове, най-новият геймърски монитор LG UltraGear предоставя изключително качество на картината и скорост, благодарение на 24,5-инчовия Full-HD (1920 x 1080) IPS дисплей с честота на опресняване 360Hz и време за реакция от 1 милисекунда Grey-to-Grey (GTG). Качеството на новия геймърски дисплей на LG е допълнително подобрено от интегрирането на технологията NVIDIA G-SYNC, която свежда до минимум  накъсването на картината за перфектна визуализация и NVIDIA Reflex, помагаща да се намали click-to-display латентност за по-добър контрол на действията. Сертифициран по стандарт VESA Display HDR 400, 25GR75FG осигурява ярки и ясни изображения. Екранът разполага с тристранен дизайн, който създава усещане за безграничност на дисплея и позволява на геймърите да се потопят истински в играта, за да задържат максимално фокуса си, дори в напрегнати моменти, когато се сблъскват с жестока конкуренция.

Като част от продължаващото партньорство с LEC, от началото на 2022 г. LG предоставя на професионалната лига своите монитори за игри UltraGear от световна класа. LEC ще използват именно 25GR75FG за сезон 2023 г., който се провежда в чисто нов формат. Със сливането на отделните региони – Европа, Турция и ОНД (Общността на независимите държави) с Близкия изток и Северна Африка (MENA) се създава EMEA като нов, по-голям, състезателен регион на League of Legends Esports. Мониторът 25GR75FG е оптимизиран за електронни спортове, като значително успява да надгради предишното поколение благодарение на обратната връзка от играчи на LEC. Дизайнът, характеристиките и възможностите на новия модел UltraGear го правят идеален избор не само за професионални играчи, но и за всеки любител, който иска да се наслади на тръпката от гейминг преживяването.

„Имаме удоволствието да обявим продължението на партньорството си с LG за предстоящия сезон LEC 2023“, сподели Ева Суарес, отговорна за партньорските отношения за регион EMEA в Riot Games. „Посветени сме на мисията си да предоставим на нашите състезатели възможно най-доброто и реалистично гейминг изживяване. Новият гейминг монитор LG UltraGear ще бъде в основата на това да предложим на нашите професионални играчи на League of Legends изключително качество на картината всеки път, когато стъпят на сцената на LEC.”

„В LG сме много развълнувани да представим 25GR75FG на предстоящия шампионат – LEC 2023,“ заяви Seo Young-jae, ръководител в IT бизнес отдел на LG Electronics Business Solutions Company. „Супер бърз, фино настроен за изискванията на професионалните електронни спортове, нашият невероятен дисплей ще бъде в основата на състезанието, докато най-добрите отбори в региона на EMEA играят за победа. LG UltraGear ще продължи да подкрепя разрастването на LEC и ще помага за развитието на електронните спортове в световен мащаб.” 

За да научите повече за LEC 2023, разгледайте и следвайте LG UltraGear (@UltraGearGaming) и LEC (@LEC) в Twitter.

Спецификации:

LG UltraGear Gaming Monitor(25GR75FG)
Тип дисплей IPS
Размер на екрана 24.5-инча
Резолюция FHD (1,920 x 1,080)
Цветова гама sRGB 97%
Честота на опресняване 360Hz
Време за реакция 1ms GTG
HDR VESA DisplayHDR 400
Свързаност HDMI 2.0 x2DisplayPort 1.4 x1

USB 3.0 x1 Upstream, x2 Downstream

H/P out

Адаптация NVIDIA G-SYNC с Reflex
Стойка Накланяне: -5º to +15º (Ръчно)Височина: 110mm (Ръчно)

Завъртане: ±30º

Осово завъртане: Да (по часовниковата стелка)

Монтиране на стена (100 x 100mm)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*